EK 2012: booooriiiiiing…

EK 2012Dit was niet eventjes het saaiste EK ooit zeker? Voor zij die alleen de finale hebben gezien: zwijgen, want die was echt niet representatief voor de voorrondes! De Nederlanders direct naar huis, met 0 op 3 dan nog wel! Kan je bezwaarlijk boeiend noemen… Verder waren de wedstrijden waar ik veel van verwachtte echt oersaai en uitlopend in penalty’s! Die penaltyreeks met Engeland, pfff… Penalty’s geven in niets weer hoeveel moeite een ploeg heeft gedaan om het te halen. Daar zouden ze toch echt iets beters op moeten vinden. Aantal schoten op doel bvb, of balbezit, of weet ik veel. Maar penalty’s zijn saai. Punt.

En behalve die ergernis was er natuurlijk ook Frank Raes. Het is zeker niet mijn grootste vriend. Ik denk dat het probleem is dat hij bij de radio is begonnen, en daardoor denkt dat hij de luisteraars nog echt elke seconde moet toespreken, maar dat is voor tv ook echt niet nodig. Zijn “oh oh oh” en “binneuhhhh”, serieus, ik krijg het daar toch wel een heel klein beetje van.

Een mens zou denken dat ik niets leuk vond aan het eK dit jaar maar dat is natuurlijk niet waar. Er waren pintjes, chips, en natuurlijk de sfeer van naar de voetbal kijken. Ons pa kijkt elk jaar mee, en dat is eigenlijk wel gezellig. Op vlak van voetbal kom ik met ons pa wel heel goed overeen. Ik denk dat als ik later alleen of samen woon, dat ik voor WK’s en EK’s nog altijd naar huis ga gaan, gewoon voor de sfeer. (En ons mama haar goed potje met eten…)