Prima start voor Lierse, dit komt goed!

LierseVééééél te lang geleden dat ik het nog eens over de voetbalploeg naar mijn hart, Lierse, heb gehad. Maar ja, het was ook rustig natuurlijk tijdens de zomer en de meeste focus lag uiteraard op het WK waar onze Belgen het uiteindelijk toch niet zo slecht hebben gedaan.

Na een redelijk veilig seizoen vorig jaar (maar daarmee is dan ook ALLES gezegd) geloof ik er toch wel in dat we beter kunnen doen dit jaar. Nu niet dat we kampioen gaan spelen (zal wel weer voor Anderlecht zijn I guess?) maar linkerkolom zou al heel mooi zijn. En het belangrijkste vind ik vooral dat we goed voetbal te zien krijgen en dat de sfeer in ons stadion (zoals altijd) goed blijft!

Deze zondag wacht wel Club Brugge bij hen thuis… Volgens de bookmakers gaat Club Brugge quasi altijd winnen (ze krijgen een odd van 1.23 wat wil zeggen dat als je er 100 euro op zet je slechts 23 euro netto winst zou kunnen maken), maar dat moet nog altijd bewezen worden natuurlijk! De eerste wedstrijd wonnen we in ieder geval al vlot van Oostende dankzij Keita, dus de hoop is er wel!

In ieder geval, ik bereid me alvast voor op het feest volgende zondag in Brugge!