Interessante industrieën voor investeerders in 2014: elektrische sigaretten, 3D printen en chemie!

2014 is al weer drie maanden bezig (de tijd gaat zo snel!!) en de kranten staan er dagelijks vol van: de nieuwe snufjes – of industrieën zoals je weleens leest – van 2014. Elektrische sigaretten, 3D printen en chemie: de interessante pistes voor investeerders. Dus voor de investeerders onder ons: jullie weten wat je te doen staat!

e-sigaretWe zullen beginnen met de elektrische sigaretten. Voor zij die het nog niet wisten: een echte sigaret is schadelijk voor onze gezondheid, de prentjes op de verpakking spreken vaak boekdelen. Nu heeft die elektrische sigaret wel heel wat voordelen voor ons in petto: geen stinkende adem en kleren meer, geen gele tanden en vingers en vooral: geen vieze en overladen asbakken meer op de terrassen binnenkort! Ok, het vergt een kleine investering bij aankoop, maar dat is een peulenschil vergeleken met de kostprijs van een pakje sigaretten op lange termijn! De industrie is enorm aan ‘t groeien in de VS en Europa volgt op korte afstand. Ook in België beginnen de elektrische sigarettenwinkels te verschijnen, dus investeren nu het nog goedkoop is is de boodschap!

3d printerOok het 3D printen is hot vandaag de dag en dat is niet zo verwonderlijk. Je kunt er namelijk alles mee creëren! Niet alleen spreekt men over het 3D printen van voedsel en protheses (halleluja voor de hongerigen en gehandicapten), maar ook over fantasietjes en hebbedingen. Wat had je bijvoorbeeld gedacht van funky brilletjes, van een nieuwe knoop voor uw hemd of van een bloempot? Alles kan! Vooral de medische en industriële toepassingen zijn enorm interessant voor investeerders. Zorg ervoor dat je breed mikt op bedrijven die hierop focussen, want de grote groei zit volgens mij daar! Meer info? Check deze geweldige site zeker!

En dan last but not least: de chemie! Wil je slim investeren, dan ben je in deze industrie zeker aan het goede adres. Chemie is de toekomst en lijkt de crisis stilaan achter zich te laten. Goed voor de investeerders, want groei en minder faillissementen zijn de voorspellingen in 2014!