Rihanna Plagiaat!!! OMG!!!

OMG OMG dit is waarschijnlijk het grappigste filmpje dat ik deze maand gezien heb, en dus helemaal terecht hier op de blog. Rihanna heeft ‘t zelf nog niet getweet maar ik ben zeker dat ‘t vandaag nog komt. Keep her twitter close!

Play offs zijn gestart!

Het was een spannend voetbalweekend. De play offs zijn begonnen en hoewel mijn hart natuurlijk bij Lierse ligt, volg ik toch ook de andere clubs een beetje. Iedereen was tegen de competitiehervorming gekant, ik ook, maar tegelijk zorgt het toch ook voor wat extra spanning gedurende de laatste weken – dat is zowat het enige positieve dan. ‘t Is nu zo, ik kan toch moeilijk blijven zagen he?

Toch wel verschieten bij Anderlecht – Kortrijk: gelijkspel. De eerste uit de reguliere competitie die het niet kan halen van de zesde. Bizar, maar ook wel typisch Anderlecht. “Hoogmoed komt voor de val” is een gezegde dat ik toch al enige jaren met hen associeer. Alsof die mannen daar denken: “oooh, ‘t is maar tegen de nummer zes”. Je ziet!

Westerlo is toch wel aan een relatief goed seizoen bezig en won met 3 – 2 van STVV. Ze zitten niet goed in hun vel bij STVV, dat helpt misschien wel. Maar het is wel fijn om te zien dat een sympathiek ploegje als Westerlo er terug staat.

Topweekend voor Club Brugge en AA Gent, die respectievelijk Genk en Standard met een 0 op het scorebord lieten zitten. Brugge komt zo in het klassement samen met Anderlecht aan de leiding. Gent zet zich vrolijk derde.

En Lierse? Die gaven zaterdag een mooie voorsprong uit handen, vier minuten voor het einde. Frustratie alom bij mij natuurlijk. Meestal ga ik niet kijken naar uitwedstrijden maar OH Leuven is nu nog niet onoverkomelijk ver. En echt, ik was mij al op een feestje aan’t voorbereiden… Zo zo erg. Ach, we blijven er staan natuurlijk. Volgende keer beter!