Waarom zelfbruiner een beter alternatief is voor de zonnebank

Binnenbruinen is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de schoonheid. In de afgelopen jaren is er geen significante afname van de houding en het gedrag van mensen die voor het zonnen zijn. Ze gebruiken trouwens nog steeds zonnebanken, ondanks de vreselijke gevolgen. De schade aan de huid is onomkeerbaar en vergroot de kans op het ontwikkelen van huidkanker. Andere mogelijke risico’s zijn brandwonden en irritaties, vroegtijdige huidveroudering, oogbeschadiging en zelfs veranderingen in het immuunsysteem. Dus, hoe krijg je een stralende kleur? Het goede nieuws is dat er verschillende alternatieven zijn voor zonnebanken. Lees verder om erachter te komen wat u moet doen om uw huid te beschermen en de perfecte bruine kleur te krijgen.

zelfbruiner ritual of karmaSunless bruiningslotions

In moderne tijden wordt een stralende huid gezien als een symbool van sociaal prestige. Als u een donkere huidskleur heeft, wordt u als aantrekkelijker beschouwd. De rol van lichaamsbeeld en schoonheid in ons leven valt niet te ontkennen. U moet uw gezondheid echter niet opofferen om gelijke tred te houden met de rest van de wereld. Stop met het gebruik van zonnebanken binnenshuis en investeer in enkele zelfbruinende lotions. Als je geen tijd hebt om naar het strand te gaan, is het gebruik van een zonnebrandcrème de beste keuze. De actuele voorbereiding geeft uw huid een natuurlijk gebruinde uitstraling en beschermt uzelf tegen UV-straling. Houd er rekening mee dat het effect niet onmiddellijk optreedt. De huid wordt na enkele uren bruinachtig.

Hoewel sunless tanning-producten doorgaans worden verkocht als lotions, zijn sprays en crèmes verkrijgbaar. Ze zijn een uiterst handige kortere weg naar bruinen zonder het bijbehorende risico. Als je meer controle wilt hebben over de diepte van uw bruine kleur, is het aan te raden om een ​​lotion te nemen. U kunt naar wens minder of meer aanvragen. Gebruik geen zeer kleine hoeveelheid product op een groot oppervlak. Als u niet genoeg product heeft en te veel wrijft, riskeert u strepen te krijgen. Sunless tanning lotions worden gereguleerd door de autoriteiten. Ze zijn volkomen veilig in gebruik. Voor de zekerheid moet u ervoor zorgen dat u de mist niet inademt tijdens het aanbrengen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste lotion gebruikt, dient u de chemische samenstelling van het product te controleren. U heeft enige scheikundige basiskennis nodig om te begrijpen hoe bepaalde ingrediënten reageren. Als u een gezonde en gebruinde huid wilt, kunt u zich eventueel ook inschrijven voor een online scheikundecursus om meer te weten te komen over de ingrediënten achter bruiningslotions.

tan linesSpray tans

Wilt u een snelle, gemakkelijke, volledige bruine kleur? Als het antwoord ja is, overweeg dan om een ​​spraytan te krijgen. Spray tanning, gewoonlijk nepbruining of UV-gevulde bruining genoemd, is een kunstmatige manier om een ​​gouden brons te krijgen. Een technicus gebruikt een airbrush om uw hele lichaam te besproeien. De biologisch actieve stof in de spray is DHA, wat staat voor Dihydroxyaceton. Het wordt verkregen uit plantaardige bronnen zoals suikerriet en bieten. Het ingrediënt werkt samen met aminozuren in de huid, waardoor een chemische reactie ontstaat die de bovenste huidlagen transformeert – met andere woorden huidpigmentatie. Een ander ingrediënt dat het waard is om over te praten, is de bronzer, die u een duidelijk beeld geeft van hoe uw bruine kleur zal zijn.

Een spray tan kost meer dan een sunless tanning lotion, maar de resultaten zijn totaal anders. Ga naar de salon als je de meest natuurlijk ogende kleur wilt krijgen. Er zijn enkele aspecten waar u op moet letten. Het is noodzakelijk om van tevoren te scrubben. Als u niet scrubt, is het resultaat misschien niet wat u wilt. Even belangrijk is om heel veel water te drinken. Op deze manier gaat uw kleurtje heel lang mee. Zorg er ten slotte voor dat u geen strakke kleding draagt. De reden hiervoor is dat het even duurt voordat de bronzer droog is. U riskeert vlekken op uw kleding. Draag geen skinny jeans of yogabroeken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *